+46 10 27 67 600    |    kontakt@tullfokus.com
+46 10 27 67 600    |    kontakt@tullfokus.com

Tullfokus mot framtiden

Hösten 2023 är det redan 10 år sedan Tullfokus AB startades för att serva företag med sina export- och importaffärer. Sedan 2013 har vi levererat tulldeklarationer, utbildningar och konsulttjänster till hundratals nöjda kunder. Tack till alla fantastiska kunder för den lojalitet och det förtroende ni har visat. 

Tullvärlden är spännande då den ständigt är i utveckling och rörelse. Som många av er vet så står vi nu och de kommande åren inför stora ändringar i samband med införandet av UCC (Union Customs Code). Det blir nya processer för så väl export, import och transit, vilket kräver både utökade IT-system och nya kompetenser. 

För att stärka Tullfokus AB inför de kommande 10 åren och alla pågående ändringar har Tullfokus valt att ta in en ny delägare i bolaget genom Vidar Gundersen och bolaget Customs Services Nordic AB. Vidar Gundersen har en gedigen 35 årig tullerfarenhet både inom den privata sektorn samt ledande positioner inom svenska Tullverket. 

Målsättningen är att starta nästa fas i Tullfokus AB:s utvecklingsresa. I tillägg till satsning på kontoret i Ystad och dagens verksamhet, blir det fokus på handeln med Norge, både import och export. Ett norskt dotterbolag Tollfokus AS har etablerats och på nyåret 2024 räknar vi med att kunna erbjuda ett fullt tjänstespektrum även där. Vi har också ett nätverk av partners runt om i Europa, inklusive England, och genom detta har vi möjlighet att erbjuda våra kunder Pan Europeisk täckning. 

Vi ser mycket fram emot att fortsätta resan tillsammans med både existerande och nya kunder samt våra partners. 

Om ni har frågor eller funderingar hör gärna av er till oss! 

Pernilla Robertsson
pernilla.robertsson@tullfokus.com
0733 – 939096

Vidar Gunderson
vidar.gundersen@tullfokus.com
070 – 3462900